BLOGG PAUS

JA ORKAR INTE VARA AKTIV SÅ JAG TAR EN PAUS I NÅGRA DAGAR I ALLA FALL SÅ SLÄPP MIG INTE HELT KÄRA LÄSARE!
SORRY :(
Ill be back, promise

Kvällen so long

har precis laddat ner supernatural så ni vet ju vad jag ska göra ikväll :D
J's vänner drog precis, de har vatt här å lekt me naglar och sådant skit, haha :) Så jag tittade på tv å kollade på hur de fjöntade typ. Men det var trevligt att se dem leka med varann! Nu ska ja koppla min dator till tv'n så jag kan kolla mina älskade serier innan jag ska decka i soffan :D
PEACE

Söndag!

Hello!
Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men har verkligen inte haft tid. Sen har ja jobbat både idag och vatt sliten som ett svin! Sov i tre timmar inatt så ja, finns inte mycket att göra xD Nu ska de va massa flickor i min lägenhet så jag ska ligga i sängen och sova! Men först ska ja nog äta sallad och duscha :) Men kanske lägger upp ngt sedan efter ja ätit :)
BYEBYE

BAJBAJ!


Prylinlägget!

Det som ni ser är en miljövänlig dildo :) hehe, man laddar den med hjälp av veven undertill. Det tar ca8min för att få den full laddad och batteriet varar då i en timme! kosatar ca 80 dollar ink frakt!

Fredag - Lördag

Ja igår gick man länge i skolan. Sedna träning som vanligt!
På kvällen kollade jag och J på bio, johan falk tror jag den hette :) Kanske ingen sån bio film men den var faktiskt bra! Idag är det jobbet som kallar sen kalasande ikväll! Hoppas dagen GÅR RIKTIGT snabbt så man slipper jobbat asap!

Prylinlägget!

Walkman med OLED!
"oktober släpps Sonys nya Walkman-serie, kallad A-series.
Musikspelaren kommer att ha upp till 64 gigabytes minne.
Den största modellen kommer att kosta 40 000 yen när den
släpps i Japan. Modellerna är även bestyckade med en 2,8 tums OLED-skärm."
Tycker att den ser riktigt grym ut om jag får säga det själv :)
Men som Apple nörd så kan man ju inte byta :( Men ni andra
kanske fortfarande har en chans!

Lediga dagen :)

Idag är man då ledig, UNDERBART!
Skönt att bara få vara själv lite.. Ska möta upp Jesper vid fem så ska vi gymma lite och så, kanske laga mat ihop :)
Blir mage/bröst på gymmet idag tror jag, kanske lite kondition också.
Nu är det dags för lite food känner jag i magen, det riktigt suger i den xD?! HAHA
Bjuder på lite tattoo bilder nu hade jag tänkt :
Lycka-Värdefull-Familj på kinesiska!
Det är mänskligt att fela men gudomligt att förlåta. På latin
I blomman under armen står det i de: G - M - J - L - F.A.A i vardera blad!
JGL(c) :D haha

Kvällen!

Ja denna kvällen har vatt riktigt slapp.. eller ja, hela dagen!
va i skolen en stunde hade en diskussion typ. kändes inte alls lönt att man kom dit men ja, det är ju avklarat! Annars har jag bara tränat och chillat faktiskt! Efter detta inlägget sk aja dricka sprite och äta chips med J :D mumma!
Godnatt alla mina små kycklingar

A sic son of a bitch :)

Hittat en ny favoritblogg som dissar alla jobbigt småbrudar som tjänar en massa pengar på bloggandet!
Följ den, I DO!
>>> FUCKWITHYOU fuckwithyou <<< heter den så klicka på namnet så förflyttas du :)

Bilder...

Känns som att man måste fylla i mellanrum eller ngt :S

Prylinlägget!

MAGIC WAND
Denna underbara lilla sak använder man då när man ska byta kanal på tv'n. Den märker när man gör speciella rörelser och byter då kanal, fiffigt värre :) Så är ni riktiga nördar som gillar Harry Potter som Jusefiin, BUY THIS ONE! Det var denna hon önskade sig av mig i present! :)
APPLE TABLET
Det har ryktats ett tag om Apple Tablet och nu rapporter Taiwan Economic News om att källor inom tillverkningsindustrin har läkt uppgifter om den kommande produkten. Den kommer ha en 9,6 tums pekskärm, HSPDA, P.A Semi-processor, lång batteritid och kosta runt $800-1000. Wintek kommer tillverkare skärmen (som på iPhone) och Dynapack skall leverera batteriet. Leveranserna till Apple från tillverkarna skall börja i december.
(alltomprylar.se)

Prylinlägget!

Uppblåsbara boxningshandskar
Finns att köpa på: wwwurbanoutfitters.com för24dollar!

Dissa! kissie!!

Ja läste kissies blogg innan idag. Det skulle jag aldrig gjort, man blir ju så fruktansvärt frustrerad hela tiden. Jag mådde bra när jag vaknade men nu.. hade velat gå in på toa och stoppa fingrarna i halsen. Sen hoppats på att jag kunde slänga det på kissie.se bloggen.
Hur kan man hela tiden referera till att man har pengar?! Bara för att man köpt en påse godis så behöver man ju inte vara stenrik, blabla..
Sen en annan sak, finns ju typ ingen i Sverige som är rik, RIK! Folk har typ "mycket pengar!" men fan inte mer. Det skulle ju typ va Kamprad men vad jag vet har han ingen dotter som fortfarande bor hemma.. Så jävla pinsamt, vill bara göra henne illa känner jag! Fast de e väll det hon vill att man ska känna när hon "provocerar". Förstår dock inte hur folk kan tycka hon e snygg å så heller.. Hade jag haft en näsa som växte för var blogginlägg så hade jag lagt ner för ngt år sedan, syns ju att hon inte gjort de xD
SÅ JA, Henne dissar vi hårt!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ni gör det skitsvårt för mig. Jag hade ju bestämt mig för att nu räcker det.. Jag är iallafall skyldiga er en förklaring. Denhär bloggen skapades för mitt eget nöjes skull och för eventuella läsare med samma humor som jag. Det är alltid kul med respons i form av fina kommentarer och mail, men sen jag (på något jävla vänster) hamnade på blogg.se's topplista har det blivit ett krav att skriva - och har man press på sig när man ska skriva så blir det oftast pannkaka av alltihop. 

Det är otroligt roligt att synas så mycket som "Bitchie" fått göra, men jag, personen bakom får ju egentligen inte ut så mycket av det mer än en glad känsla i magen av att så många tycker om det jag skriver. Ni vet ju ändå inte vem jag är. Att försöka tjäna pengar på bloggen känns inte som något alternativ, då blir jag ännu mer bunden till den. Det känns som att jag är nöjd nu, som att jag fått ha mina "15 minuter i rampljuset", på bloggosfärens scen. 

Jag vill gå vidare, jag vill skriva något annat. Kanske lägger jag lite mer kraft på dendär inledningen till en bok som ligger och skräpar i datorn. Fan vad grymt att ge ut en bok! I mitt eget namn såklart, hehe. Hursomhelst, så raderar jag inte bloggen ifall ni (och jag) skulle vilja kika in någon gång och minnas lite av den roliga tid vi haft ihop ;) Kanske, kanske kommer jag tillbaka en vacker dag med nya krafter..


TACK alla ni som läst, kommenterat och
uppskattat det jag skrivit. Grymt kul har det
varit :) Ha det bäst!


//Bitchie

http://nbitchie.blogg.se/


workout

Ja idag har man kört biceps och rygg på gymmet!
Ska ladda ner en film sen som jag jesper å jusefiin kan kolla på, förslag?
Nu e de mat :) MUMMA!
BYBYE

Prylinlägget!

Ja som ni ser är detta en klocka som är spegelvänd, riktigt onödig och meningslös sak.. menmen, kul i alla fall!
Har vatt i skolan idag, klinik! Nu är det träning! BAJBAJ :D

FAVORITSERIER!

Jag har två favoritserier! Det är den nya serien royal pains som e sjukt bra : ) och sen supernatural. som precis hade premiär för säsong 5 i USA! Ladda ner dessa, ni kommer INTE ångra er!!
PEACE
(skulle ladda upp b

söndag!

Ja idag är det då söndag! Blev ganska lungt för min del igår så man har mått helt ok.
Kom precis hem från jobbet, bar ganska lungt där idag men det kommer ändå människor hela tiden. Finns ju inte speciellt att skriva om då jag bara har jobbat, men ja.. Hoppas J städar lägenheten idag :)
byebye, skriver kanske ngt sen om jag kommer på ngt att skriva OM.

Lördag xD

Ja idag har man varit lite halvsliten efter gårdagen!
Jag och johan gick upp till staden när vi vaknat för att äta frukost och lite så, efter gick vi i affärer men hittade inget så ja. Handlade också varsin kaka att mumsa på :)
SÅ denna dagen har alltså vatt riktigt slapp! Nu laddar vi inför kvällen för då är det kalas igen, man känner att man börjar bli gammal nu, hahahahah! Men men, orkar inte skriva en massa och kommer ju inte kunna göra det sen heller! SÅ ni får ha en underbar lördag, det tänker jag ha xD
PEACE

Massa bilder och allt möjligt :)

Ja här kommer en hel drös bilder! Bilderna  är ifrån sjukhuset, shopping samt fika med mor min!
Jag var då på sjukhuset igår för att jag kände stickningar (som om ngn stack nålar typ) i mitt "hjärtområde". Så tänkte att jag skulle åka till akuten för att göra ett ekg (?!) test och ta blodprov.. Detta var kring halv 12 igår, fredag. Men så var alltså inte fallet! Det började med det ovanstående, sedan säger läkaren att de skulle kolla efter ett enzym i mitt hjärta så jag va tvungen att ligga över då de testet skulle tass var 6e timme. En praktikant sjuksköterska skulle sätta in den saken i armen där de tar blod ifrån också, såklart prickade hon fel xD haha, stackare :) Efter detta togs det röntgen av bröstpartiet (lungor) Från olika vinklar. Efter detta transporterades jag till ett rum på första våningen! Väl här var klockan 18.00 och jag var as hungrig. Sköterskan sa att detta inte var någon restaurang.. Men till sist fick jag en äcklig micro-rätt.. Nöden har ingen lag!
Sedan kom jusefiin och jesper med min dator :) GULD!
På kvällen sa läkaren att jag skulle få åka hem på morgonen så jag blev glad och kunde somna efter de sista proverna kl 01.00! Kl 6 väcktes man för att de skulle se att man levde eller något. 7-8 var det frukost.
Efter detta kom läkaren och jag trodde man skulle bli utskriven, ACK så fel man kan ha! Nu skulle jag på ultraljud av hjärtat. Detta skulle ske kring 11 så skulle få stanna till lunch sa han. Lax med sås och potatis - gott!
Trodde åter igen att jag skulle få komma hem, FEL igen.. Nu skulle jag på ett arbets-test eller ngt = cykla tills du dör på en cykel! INTE kul..
När detta var slut kring tre fick jag dock gå hem! Klarade alla prover så var antagligen någon inflammation kring hjärtat eller något, skulle vila och inte träna på ett tag!
Bilder från sjukan:
När jag kom hem gjorde jag vid mig och så för min mor ville gå lite på staden och fika. Finns inte så mycket att berätta då alla antagligen vet hur man dricker en vanilla-latte med mazarin samt hur man handlar saker.. menmen.. Här kommer en drös bilder från vad som inhandlades (Inte alla smycken, just so you know)!
Georg jensen, mums:D Hans coctail "sett"
Blender till drinkar :D
Thomas sabo..
TS
TS ask.
Hoppas ni har en bra dag! Ska snart till affären och handla frysta jordgubbar till drinkar ikväll! Sen kommer (Jesper) babe och johan hit!
PUSSHAJ!

Home sweet home!

Ja då vart man hemma från sjukan efter typ 30 timmar.. Tog faktiskt lite bilder och så men hinner inte lägga upp nu! Men skriver om allt å lägger upp bilder sen.. Ska möta mammsen nu nämnligen!
stay tuned! PEACE!

Prylinlägget!

Som många vet så har det kommit en nya iPods. Här har vi iPod nano som har fått kamera och radio samt lite annat smått och gott. Kan ju läsa om den på www.apple.se ! Så slipper jag skriva in all info om den. Fattar inte riktigt varför man skall ha en kampera i en musikspelare. Det är väll antagligen för att de ska vara så lika iphone som möjligt så att folk ska tänka att de lika gärna kan lägga till någon tusing och köpa en sådan istället, men ja, vad vet jag?!
Priset börjar på 1495:- och är då en 8gb !

wakey wakey hands of xxx

Ja då har man vaknat igen! Skall klä på mig lite kläder sen e det dags för att springa te sjukan. Fast orkar verkligen inte sitta i köer hela dagen, men vad har man att välja på. Nu är det dags för lite frukost, gott i gott :) Senare ikväll kommer jag antagligen inte få träna så det suger!
Annars så fick jag ju nintendo 64 av tanten igår :) så en polare skall komma hit och så ska vi spela som den gamla goda tiden. GoldenEYE är ju kult så det bara skriker om det så ska bli kul och se om man fortfarande äger på det, man spelar ju aldrig sådant längre men antar att det sitter kvar. Thats all for now!
Hade bra alla bloggnissar!

dagens shopping mm..!

Ja då har man kommit hem från js kalas! tårta blev det så de va nice!
Köpte också en till "enhet" i mitt georg jensen sett. Samlar på coctail settet som består av shaker, karaff, is-hink, Sån man krossar mynta med pch champange hink. NU har jag snart allt, nice! kommer bilder imorgon..
Skall till sjukhuset imorgon också och kolla mitt hjärta, jippi:( menmen, de blir säkert bra! Nu ska ja läsa lite så man får allmän vetande och J ska fixa me sin blogg as usual!
BYEBYE och god natt!

kalas

Jusefiiiiiiiiiiiin fyller år idag så blir kalas (hopps ja för vill ha tårta!) hos hennes fader! Så ja, grattis te henne!
PEACE

shoppingturen!

Ja idag har man tränat och vatt i skolan. Riktigt flitig kan man säga.
sitter just nu i kö till sjukvårdsupplysningen då jag haft ont i hjärtat i några dagar. Så måste ringa och se vad de säger.. men drygt, e trea i kön nu!
Annars kommer det bilder här på skor samt jackan som jag med köpte igår:

Photo

Ja här kommer en hel drös bilder! en ny ts barlock till ett armband ! å sen bilder från resan! vad som finns i kassarna får ni se imorgon! Nu ska jag fixa klart med iPhonen och sen är det sängen som kallar! byebye

HOME!

Ja då kom man precis hem från kph. Drog vid elva och kom hem nu vid nio! sicksick! Handlade skor, smycke och jacka! Kommer bilder sen, orkar inte lägga in på datorn xD Men riktigt najs kan ja säga!
Så kommer bilder later och skriver kanske om något annat om ja kommer på något ball. Men annars så har jag haft bra dag, och hoppas ni med har haft det! EN sak glömde jag, handlade bolcher med :D Det godaste godiset som finns på denna jord!
//
PEACE

Prylinlägget!

Ja detta dissar jag hårt. Låt bli att pilla med "ljud artiklar" alla kändisar! Låt B&O och Harman kardon stå för det!
Beats by Dr Dre är ett märke som ligger under Monster. Senaste produkten därifrån är Heartbeats, ett par hörlurar som är designade av Lady Gaga.

Köpenhamn!

Ja om en timme går tåget till köpenhamn! j å j ska alltså dit och shoppa och kolla runt lite. Skall även köpas bolcher eller hur de stavas : ) Sen en dansk pölse är ju också ett måste fast att man kanske inte vill! Så jag skriver mer sen ikväll när jag kommit hem, lär dock bli ganska sent för skulle ut och löpa när ja kom hem! men ja, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! Nu är det frukost som gäller, har redan plattat håret! Sen ska jag ta på mig ngt att ha på överkroppen och smycken :) jippi!
byebye, stay safe

The land before time!

Detta var filmen som kollades på inatt! Självklart får den 10/10, då alla vet att den är den bästa barnfilmen som gjorts. Synd bara att de gjort 10 uppföljare som skämmer ut den första. menmen, har dock inte sett dem men tänker aldrig göra det heller. Så om jag ska hissa eller dissa något så är det:
Hissa: MAT
Dissa: Uppföljare!
stay safe!

Nintendo fuck yeah!

Jag ska bara ha ett nintendo 64 med golden eye, om det nu var så det hette :) det är ju de bästa spelet som gjorts!

Prylinlägget!

Ja har ju börjat lägg in lite prylar då och då så tänkte att jag fick göra det idag med :) Denna gången bjuder ja på ett koncept på ps4!
Designern Tai Chem har gjort ett datorgjort koncept för hur han tycker att Sony Playstation 4 (PS4) skall se ut. Vi hoppas till gud att Sony anställer Tai Chem och anammar hans design till den kommande spelkonsolen. Visst vore det fräckt med ett Playstation som är tillverkat till större delen av en glasskiva som agerar monitor, och är tryckkänslig?

The time after the last written .. thing..

Ja då har man vatt å tränat. Solade också lite fast det märktes inte alls! menmen.. det var ganska skönt i alla fall! Sen så åt vi tacos och sånt :) gott.. Får se vad som händer nu, hade tänkt göra en inpackning i håret sen ta en dusch! är ganska skabb just nu, haha. Ska antagligen till kph imorgon också. Hoppas man hittar något kuligt när man är där, sist hade jag glömt min plånbok hemma så det blev inte så mkt shopping då. så man kan ju säga att jag har dubbelt att ta igen imorgon :) NICE! Ja, kollar väll på en film sedan så skriver kanske ett inlägg sen igen!
heres a picture:
byebye 4 now. (vet att de bara står tråk saker nu men ja, har bah gått i skolan och sådant så :) )

Workin out time.

Ja då har man haft klinik idag! 4 patienter och de gick ju bra. Det kändes riktigt konstigt men men, man kom in i det snabbt! Det var också drygt att man fick cykla för att jag å jesper inte går i samma grupp längre. menmen..
Nu är det träning som står på schemat! sen sola kanske om jesper bjuder hahaha :D
Men hade fint bitches xD
Joel

Hemma från jobbet!

Ja lite mer att göra idag på jobbet! kom hem för en liten stund sen. Har inte tagit bilder och så vilket leder till att det inte finns ngt att ladda upp. Bara om ja hittar ngn gammal!
Kom att tänka på en annan sak idag, att människan kan jämföras med fåglar vad det gäller barn! När andra däggdjur föder så kan de gå och sånt av egen kraft. När ett barn föds är den helt hjälplös! Varför ja kom att tänka på detta idag var för att när en pappa skulle ge sin unge glass så öppnade den bara munnen men vände bort huvudet, precis som en hjälplös fågelunge som bara gapar i boet! Helt sämst alltså!
Byebye 4 now

Ännu en morgon!

Ja då har man vaknat ännu en dag, var dock inte alls sugen på att gå upp... menmen, tvungen att gå till jobbet så xD! Sen sverige matchen, sick.. Så jävla bra hur zlatan magade in bollen när övertiden till och med var slut! Så jävla nice. Efter där gick ja å la mig typ.. pallade inte sitta uppe.
Åh vill inte jobba idag :(! Vill inte till staden heller men ja har ju skola imorgon så måste ju sova där inatt iaf.. DRYGT!
Men men, kmr va seg på bloggen idag med imed ja inte kmr va hemma å så.. menmen, lifes a bitch eller hur :D
//Puss å kram

blablabla..

Blir kolla fotboll sen nanna i tid!
Orkar inte ringa runder å fixa mer idag!
hade fint. palalr inte ens blogg eller ta ngn bil!
Men kan ju hoppas sv vinner iaf!
ni behöver ju inte dissa min blogg för alltid för att ja dissar den en dag :)

WorkWork

Hejsan alla mina små kycklingar!
Ja om typ 20min skall jag till jobbet så uppdateringen kommer inte att vara bra idag! Nu ska jag klä på mig, packa saker och äta frukost!
Hade bäst!

Jusefiin slavar hahahah


Shopping:D

Ja idag gick vi då på stan, trevlans var det! skulle köpa present till tanten och så. Hon ville ha ett armband från thomas sabo så de passade ju bra för mig imed jag får rabatt där :) Imed att jag bara har sånna smycken och då också handlat mycket där. Kan ju inte säga vad de blev men fick 1500 rabatt ialla fall. det är ju alltid något! Sen hade inte mitt smyckeskrin kommit än.. Illa, men ja. gratis är gott! Lägger ut lite bilder på hur ja ser ut idag! Skulle ta bilder på stan men det var orkanvindar! Nu är det mat! kycklingsallad :D mumma! sen har vi köpt godis och cola också :D
Sen kan ja väll ta kort på allt gott också :D sen om vi kanske fixar ngt med mitt hår :D
/the best of the best!

Staden!

Nu ska vi dra till staden och handla lite!
Lägger upp bilder och sådant senare.. Bjuder på denna sålänge ;D

Prylar!

Jag brukar ju skriva om någon pryl var dag så idag får man väll inte vara sämre! Idag är det Sony Ericsson Xperia Pureness som står för mina fötter! Detta är en mobil som är genomskinlig (förutom knappsatsen!). Den är så fruktansvärt cool! Specifikationerna kommer antagligen inte vara så imponerande men vad kan man säga, den är ju helt fruktansvärt grym! Den släpps i november är det tänkt men man vet ju aldrig riktigt hur de blir med sånna saker!
Nu ska jag dra till gymmet och kanske sola först! Min träningskompis blev klar tidigare me sitt så nu hinner vi kanske som sagt sola innan också, NAJS:P

God morgon!

Ja idag är det då fredag och man är ledig! Ska snart dra och träna lite så man har det avklarat :D Annars så är det jävligt chill idag imed det är jobb imorgon och på söndag. Ska gå på stan med tanten och shoppa och lite så. Annars har det inte hänt något som jag kan skriva om. Har inte läst ngn tidning eller kollat på tv! Så ja, de ända jag kan säga är att jag äter frukost :)
Så byebye for now! Kommer antagligen en massa bilder sen när ja å tanten kommit hem från staden! så håll tummarna för de!
/The one, the only, Joel

EDIT!

Det blev hot shots 2 istället, haha :D
/the best of the best!

Land before time.

Ja nu är det såhär att man verkar behöva skriva som om man vore världens största fjortis för att man skall få en lyckad blogg.. Men vem fan orkar det allvarligt. Men visst det är kanske kul att läsa kisse dessie och allt vad dom heter.. Ja kenza och blondinen finns ju med! Lite bög bloggar, ja lite av varje med andra ord.. Fast de har ju bloggat i flera år så det är kanske en självklarhet att de har läsare då, sen så umgås dom och skriver skit om varann all the time. Jag ska ju umgås med tanten imorgon så henne kan ni ju hälsa på om ni vill :) har henne länkad där nere i hörnet!
Annars håller jag och en vän på att ladda ner land before time 1 som alla som kanske känner igen den: Landet för längesedan. :D Funderar med på om man inte är sugen på något gott att äta till filmen men kommer inte på vad? chips och dippa är ju en klassiker, men man känner sig så jävla fet bara.. menmen, får la se hur man gör!
Men ni får hade bra där ute i the "www" ! och som K/D säger: Kom ihåg att jag e störst, bäst och vackrast ;D

Ännu en (flera) "retro design"!

Skrev för någon dag sedan om en mp3a som hade "retro design" så tänkte fortsätta på samma tråd nu. Detta är klockar från Nooka som gör riktigt grymma klockor! Lite svåra att förstå sig på men ja, får man bara kläm på det så skulle dte nog gå bra!
sitter för övrigt i skolan, testar en skoldator hehe! men vi ska äta nu sen börjar vi igen.. Parodontologi, IGEN! Avslutade förra terminen med en sådan kurs men ja.. det finns inte mycket att göra..
Men hade bra alla nissar!

The best of the best, SIR!

Jag är bäst.. skulle bar asäga det! samt att jag tycker att tanten skulle vunnit idag, alla andra va ju kassa så ja fattar ej men ja...
pusspuss
god natt!

This is me, NOW!

ENJOY

Lite drickande och ihopasättande av tv-hylla.

Har inte mycket att berätta om .. har druckit lite dricka och satt ihop en tv-hylla idag! här kommer lite bilder men dom e snea å skit men jag orkar inte fixa de, men ja.. ni ser ju ändå hoppas jag :)
ENJOY:
som sagt fel håll :D men ja;D

JÄGERMEISTER COOLER

Skulle inte tro att detta är en riktigt bra ide.. En kylväska med plats för sex stycken jägermeisterflaskor! Samt att den alltid är tillgänglig med hjälp av en tapp på sidan! Kanske en ultimat lösning för sommargrillningar som ska gå åt skogen eller rent av festivaler.. vad tycker ni ?

A new hair day!

Såhär nöjd ser jag ut när ja måste platta mitt hår var morgon! Denna är väll tagen för 2minuter sedan så ja, en ny bild till er iallafall! Idag ska tanten på examen och jag ska gå i skolan! ska dock bara gå i skolan en timme idag för att vi ska lära oss ta bilder i munnen på människor, med en massa speglar och skit i munnen. Det ser riktigt plågsamt ut ska ja säga! hehe! Sen hoppas jag på att det blir grillning och allt va de innebär med jesper ikväll!
Men nu ska jag klä på mig lite kläder och se om vi ska träna efter eller innan skolan! Antar innan, fast e inte sugen alls imed ja har plattat mitt hår precis, menmen.. lifes a bitch sometimes! :)
Hade bra alla små bloggläsare, hoppas ni har en bra dag!

vadå retro design!

Tror detta är dem grymmaste design på en mp3a jag sett. Riktigt cool design!
Så ja, ett råd till alla er som inte har iPods och massa annat hemma köp denna istället för fanken!
Ska göra klart de sista me skolsakerna nu sen hoppas jag att tanten ska klippa mig lite :D hoppas,hoppas!
hade fint alla :)
/Baoel

Manchester United

Ja i söndags ringde min fader mig och frågade om jag ville kolla på Manchester United den 15e dec.. Självklart blev man skitglad och sa ja! Är där lite då och då för att kolla på matcher och dricka öl samt äta fish n chips.. Det är helt obetalbart! Sen e de ju kul att shoppa lite med! hehe.. Men som sagt från den 14-16 e jag i england, bara så ni vet så varnar jag er redan! byebye

Dagens klädsel!

Ja inget speciellt. Har bara vatt i skolan idag och kom precis hem! Snart är det ut och gå samt jogga som gäller! Fast ska först till posten och lite så. Sedan e det lite som skall studeras på och ja, en helt vanlig veckodag! riktigt drygt om man säger så.
Byxor: Replay
T-tröjja: Acne
Väska: D&G

Update.

Hade 230 besökare igår.. Not much, men mitt rekord iallafall! hehe, keep in reading! 

Apple

Ibland blir till och med jag mörkrädd vad det gäller priser på olika tillbehör till alla de saker apple producerar. Detta lilla söta bords-stativet kostar 559kr på apple store.. Okej att jag vill ha det till min lilla air, kan ju också köpa det om jag vill.. MEN, allvar.. det är ett litet aluminium skal med en gummi ring. Den har ju bara kostat 5kr i tillverkning så säljer de en sån så har man ju betalat hela deras produktion! Tycker bara det är så fruktansvärt löjligt. 
De har också en liten hylla man kan hänga på sin iMac.. den kostar också kring 600 och är nog ännu mer onödig! Tror apple fått dem gratis av någon metall skrot! Dock kan man aldrig va riktigt arg på apple då dom säljer bra datorer och har ju som sagt en underbar design..
Men kom alltid ihåg: DESIGNED BY APPLE IN CALIFORNIA, ASSEMBLED IN CHINA.

The morning review

Ja Bjuder på en bild där ja e nyvaken idag! å så visar jag lite av mina tatueringar också för den delen! hehe. Har precis ätit frukost och lite så.. snart skall jag klä på mig kläder så man komma iväg till skolan klockan 11! 
Igårkväll kollades det på män som hatar kvinnor med tanten, har dock sett den innan på bio men hon har traggat i månader om att vi skulle se den så ja! hehe. Men den är ju bra så man ska inte klaga, Den får 8/10 i betyg! 
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer, man vet aldrig riktigt! Men något kul får man ju hoppas på, ill keep you posted! Nej nu ska jag sätta på mig kläder! Här kommer bilden, enjoy!

RSS 2.0