Sämst batteri genom tiderna!

Ja man måste ladda den ca 2ggr per dag för att man ska kunna använda den något.. eller så är det min som är SÄMST i hela världen...

RÖSTA PÅ MIG HÄR:

Imed jag är sämst på blogg saket så kan får ni fanken kopiera länken:
http://jjennifeh.blogg.se/2009/august/finalisterna.html
Så gå nu in där och rösta på mig!

STRIKE A POSE!

Såhär ser ja ut i håret när ja ska gymma, hehe.. Imed att de e så jävlans långt just nu, men de ska ansas lite snart hoppas jag! tanten blev ju klar frisör igår så grattis till henne :D
STRIKE A POSE:

Första skoldagen!

Ja då kom man hem från första skoldagen.. trodde att det skulle vara slappt med lite introduktioner och sådant men NEEEEEEJ. hade lektioner hela tiden, riktigt segt. Sedan vårat klinik schema är helt konstigt. Jag har tex inte fått ett ända steril pass medan andra kanske fått 2. helt konstigt! Såklart fick vi lite läxa till imorgon med, JIPPI!
Nu är det träning som gäller sedan får man börja plugga, KUL. 
Min lilla tant håller på med min design på bloggen också, synd bara att jag va tvungen att ta datorn nu! 
Hörs sen alla små nissar!

Sagan om ringen ?

Ja nu vart man hemma i lägenheten! Tanten kom precis hit också och sen ska jesper komma och titta på min dator och så.. Är så fruktansvärt kass på att ta nya bilder så får ta en som jag hittade, as usual... Men men, snart tror jag att jag ska poppa popcorn och kolla på sagan om ringen filmen! hade fint så länge! här kommer bilden, enjoy:

"home" sweet "home"!

Ja då vart man hemma från jobbet! Skall äta här och sådant innan jag packar ihop mina saker och åker hem. Nu kollar jag bara på finnkampen och hoppas att Sverige vinner hos både herrar och damer idag.
Annars så vill jag  åka till köpenhamn och kolla i massa roliga affärer louis vuitton, chanel, D&G och allt vad dom heter! Men vi får se hur de blir med detta, åter till skolan imorgon ju. Hade tänkt ladda ner en film sen ikväll när jag kommer hem om det inte blir för sent, skriver om det sedan när jag har min egna kära dator och allt sådant fint!
Hoppas de gick bra på provet idag tanten xD
hade bäst / Balaolel

Old picture!

Hittade en gammal bil på min mors dator :D hehe, enjoy!

Hejsan alla barnen i bullerbyn

Ja då vart man uppe för ännu en dag! Gick upp kl 10 idag för att inte sova bort en dag till. Fast idag ska man jobba istället, inte för att de e speciellt roligt!? Men Men, finns inte så mycket att göra. Nu hade ja tänkt se om det finns något gott att äta i kylen, är ju hemma hos mina föräldrar imed festen igår..
Annars har de inte hänt speciellt mkt ännu då jag bara har sovit, hehe! Hade bra sålänge så hör jag av mig sedan när jag kommit hem från jobbet!

i've filled my ears with water!


TADA, ny duschad!

Ehm, god eftermiddag..

Ja igår var jag och tanten i en håla där min vän köpt hus som sagt! Det blev grillning och allt vad det innebär. Efter detta så åktes det in till staden där vi gick ut en sväng, dock så va vi inte ute så länge men det var trevligt, lyssnade på liveband och så. Sedan på hemvägen delade vi på en halv subwaymacka, den va väll helt okej.. ville inte tjocka mig med typ BK eller MC.. så det kändes väll lite nyttigare. 
Sen har ja sovit sjukt dåligt nu i ngn vecka och det var idag det fick gå ut systemet, vaknade precis.. Eller ja, har ju vaknat till lite så men jag har inte haft kraft för att ens öppna mina ögon.. Men men, nu ska ja slänga in mig i duschen för vi ska va i åhus klockan fyra så nu e de lite stress. Sedan ska vi på släktkalas!

Bye Bye for now.



grill å husvisning

Ja nu e det snart dags för dagens utflykt ! (Vi, j+j) ska till john och anna-karin och kolla på deras nya hus, äta gott å allt va de heter! Hoppas de blir trevligt! Annars harde inte hänt så mycket idag, inget roligt att skriva om här i alla fall :(! men ja, annars har ja gymmat i fixat grillmat! så ja, kmr inte kunna uppdatera mer idag antagligen så ni får ha en underbar fredag! tänkte bjuda på en bild hur ja ser ut just nu, hehe. Enjoy

Hejsan hoppsan alla bloggläsare!

Ja nu har ja gått upp ännu en dag! Var riktigt jobbigt idag men skall träna kl 12 så var tvungen att masa mig upp! Så nu ska jag göra lite frukost sen bär det av till gymmet. hade bra alla

Pusshaj

bloglovin

oj gjorde helt fel xD 

skulle fixa en länk menmen, gick åt skogen! Men följ mig där om ni har lust, alltid trevligt med läsare!

puss å kram /joel

the best of the best and a f*cked up iPhone.

Ja då satt man här igen och skall försöka skriva ngt till alla dom som faktiskt läser ens blogg. Man förstår inte att det kan vara så många men ja, hoppas ni tycker det är kul i alla fall. Jag gör så gott jag kan!

Har försökt få min iphone till att fungera, det står att den är färdig laddad men det är den inte för den funkar typ i fem sekunder. så man hinner inte ens låsa upp den! Men skall reboota den eller vad det heter. sen får man lägga in allt igen, riktigt drygt men man har ju inget val! 

åt gjorde jag också precis, skulle ta en bild på det hela men jag hann inte, det var FÖR gott! Men disken finns kvar om någon är sugen på att göra en insats ? Det jag åt var i alla fall: kyckling, stekt potatis, med sallad gjord på: grönsallad, salt/vanlig gurka, tomat, oliver samt lite fetaost. Riktigt gott!

Sedan skall jag också ge alla ett blogg-tips. En tjej som kommenterar alla fjortisbloggare såsom kissie, dissie, missie och allt va de heter! Enjoy.


http://nbitchie.blogg.se/

träning!

Ja nu ska jag lämna min gamla dator på posten för de e ngn som köpt den
sen efter skall jag träna hade jag tänkt! Sen efter detta får jag se vafanken
som är fel på min iPhone! Sen får man inte glömma att laga mat :)

Fast vet dock inte om jag ska äta lite innan med för e riktigt hungrig : -)


wakey wakey hands of snakey


God morgon! 
Snart skall man dra till jobbet så tänkte lägga upp ngt innan de.
Min mobil går inte att ladda längre, så vet inte vad det är med den
eller om min sladd e sönder, får testa när jag kommer hem om 
man får det till att fungera. Hope so. 

Annars så såg jag på Brüno (därav bilden) inatt när ja skulle sova
och ja, den va ett riktigt bra SÖMNPILLER! Allvar, hur kan ens ett
filmbolag gå med på att denna filmen ens får visas. Bara en massa
bögsex och annat strunt. Skulle bli förvånad om någon över 4 
tycker denna e bra / rolig eller vad han nu försöker vara i filmen...
Hade dock inte förväntningar heller men ja, betyget blir -10/10!

Nu e de frukost å sen workwork!

Nu ska jag sova!

Jepps, nu skalla jag då lägga mig i sängen å kolla på brüno! så godnatt säger jag till alla!

Hejsan alla bloggläsare

Ja denna snygga bilden gjorde min fader på mig ikväll när han skulle leka
med min dator. Gjord i CS4 :) Skriver kanske ett inlägg senare! Puss

Detta bjuder jag på!


En av mina älsklingar :)

work work, then a Strawberry Daiquiri

Frozen Strawberry Daiquiri


4-6 cl ljus rom
3-4 jordgubbar
2 cl pressad lime eller citron
1/2 tsk socker

Häll samtliga ingridienser i en blender tillsammans med 1,5 dl krossad is. Kör blendern i 10-20 sekunder.
Servera i ett kylt cocktail- eller vinglas garnerat med en jordgubbe.

Många serverar sina daiquiris med en sockerrand runt glaset, som åstadkoms på samma sätt som för en Margarita.

Ja nu kom man precis från jobbet.. Är så sinnessjukt sugen på den ovanstående drinken så jag tycker att alla som läser detta borde testa den NUNUNUNU. ni kommer också älska den. om ni tänker att du äter din favorit rätt å dricker det godaste ni kan dricka, så tar ni det gånger ca hundra tusen så får ni hur god denna drink är.

here we go again

ja nu har man ätit frukost ännu en dag! Tumme upp för de. Sjukt drygt dock att ja ska jobba idag fast än att det var jag som erbjöd mig! nu kan ja inte träna eller något sådant på två dagar, riktigt drygt! men de e sånt man får leva med, nästa vecka börjar skolan igen vilket också resulterar i att man e hemma och kan träna ! riktigt fint! Men ja, nu ska ja göra vid mig och packa lite, kräftskiva ikväll!

Dagens

 
Detta var då dagens inköp; sladd så man kan koppla till tvn, alla mac har
ju olika så va tvungen att köpa ny. apples in-ear hörlurar så man slipper 
ha dem man får me å så en macbook air :D

JIPPI!

MacBook Air

Ja idag var då dagen jag skulle hämta min kära! En kompis hämtade mig hos tanten. Sedan bar det av till lund, när han på mac supporten hade lagt fram alla saker så blev det jidder direkt. Jag hade glöm föra över pengar till mitt visa konto och SÅKLART hade de inte Swedbank i lund.. Hatar lund tror ja! Som tur hade min vän precis fått lönen idag så han la ut för mig! turturtur. Så när jag väl är hemma och har tränat och sådant så skulle jag kopiera min gamla mac till min nya.. BRA DE GICK, NEJ! allt blev helt cp och ja.. efter typ 4h kludd så har jag snart raderat och installerat om hela skiten.. menmen, tumme upp för mig. Önska mig lycka till!

Baoel

Ödemarken

Idag har jag varit hos tantens mamma som bor mitt ute i ingemansland... Lämnade hennes mor på ngn dansk filminspelning, åkte och handlade sedan hämtade vi en massa barn! Sedan lagades det mat och ja, nu är det tv och jag försöker handskas med en dator som inte är Mac, jag säger bara bläää vad trött ja e. MAC rules!

HELLO I BLOGGVÄRLDEN!

Ja min dag började med frukost 07.45. Därefter skulle jag vara hos en klasskompis 08.15 så de blev mega slappe kläder idag. Sedan var det då parodontologi tentamen som stod på schemat! Det gick bra, kändes det som i alla fall! Sedan när vi gick ut till bilen var den full med getingar! Det hade kommit sav på bilen från något träd så de va typ 1 miljon getingar som slickade på bilen. RIKTIGT sjukt. Så efter typ 20min vågade vi oss in i bilen, körde och tvättade den så att skiten skulle försvinna. 

Sedan ringde Simon som var i malmö på arbetsintervju, all lycka te honom! 

Sedan var det träning som gällde, körde ganska slappt idag så nu e vi tvungna att kötta imorgon med både löpning och gym :( menmen, ska man vara fin får man lida pin! Vägde mig också på vågen på gymmet, den kan INTE stämma då jag vägde 61kg på den.. DET ÄR HELT OMÖJLIGT! för jag är låååångt ifrån att vara en pinne.. menmen, skitvåg! 

Nu ska jag byta om och packa lite inför avfärd till Höör där tantens mamma bor.. 

Sedan om ja inte kan blogga mer idag så ska jesper hämta mig där imorgon sen ska vi till Lund och hämta min nya Air :D
JIPPI!!!!!

Nu har ja bråttom vilket inte funkar med joel då han e segast i världen.. menmen. PEACE

New shit!

Är sugen på att handla kläder :) Var väll typ det jag ville få ur mig :)

Shopping and eating!

Ja nu kom vi tillbaka efter att jesper fått för sig att han skulle köpa en
skitstor vit spegel. påvägen blev vi sugna på mat och imed ja va så sugen
på donken igår så var det de som fick bli maten. Ja nu måste de pluggas 
till tusen, synd bara att det är så jäkla tradigt!

GOD morgon!

Ja då har man vaknat en dag till. Har vatt och hämtat jesper på tågstationen sen körde vi hem till honom. Han har ju med prov imorgon så vi ska försöka plugga in lite idag. Fast först har han fått för sig att sälja allt han inte behöver på tradera, alltså typ 1miljon olika prylar. så än så länge har vi att i hans förråd och letat efter massa skit, haha. Nu tar han bilder på allt för att sedan lägga upp. Han vill också ha en ny dator, bara för jag ska hämta min på tisdag så! Vi har precis snackat om vi ska åka till tosselilla imorgon efter provet, sjukt längesedan man va där ju! menmen, vi kmr antagligen inte palla så ja.. Nu får ja väll hjälpa jesper me bilder sen skulle vi hämta en spegel SEN är de pluggning som gäller! FY FAN.

HADE NAJS

GOD NATT! / bästa bloggen

Nu ska vi sova jag å tanten. så byebye xD 

PS. läste den bästa bloggen innan, nbitchie eller ngt i den stilen :) DS.

Inpacknings-time!

Ikväll gör jag en inpackning :) bara för att ja gillar när det är lent och fint :D
Tanten äter godis å ja skriver här och ska plugga snart igen :(! 

Gaddning

Ja i fredags var det då dags. Hoppas på att det blir snyggt!
Skuggningar och så måste lägga sig så att man ser skallens
konturer. Sedan skall det på med färg på rosen och
rosenblad. 

Idag har det varit plugg för hela slanten, tentan är på måndag.
Fast det har inte kommit upp vart provet skall vara menmen,
hoppas att det löser sig. Snart ska jag laga mat, fläskfile med
potatis, sallad osv. 
sedan är det plugg igen, så jävla otillfredsställande ..
Men men, får önska alla en skön lördag, drick inte för mycket!

TIPS!

Läste ett test med en jäkla massa olika "dockor" till ipod/iphone.
Självklart var min skönhet med som etta.. kan baa säga att ljudet i denna 
är helt underbart! Den äger typ allt jag någonsin hört i ljudväg, så ja
behöver du lite extra tyngd därhemma eller bara vill spendera lite så köp
denna!! 

förövrigt har jag beställt mig en Macbook Air idag, min macbook börjar bli 
lite gammal känner jag! Mer info efter den hämtats och testats.

Recension


Denna filmen kollade jag på inatt. Den var ganska cool faktiskt. Men hade
man varit av det andra könet tror jag inte att jag hade gillat den, en riktig
kill-film om jag får säga vad ja tycker.. Men ja, typ 7/10 får den iallafall.

yes.

Ja då har man börjat denna dagen med. 
Gick upp kl 10 - åt frukost tog mina tbl
Sedan var det träning och allt som gällde med Jesper. Nu har ja lagat mat och ätit, korv potatis med grönsaker.. haha, orkade inget seriöst! Nu e de dags att plugga igen. 

NOW, THEN and BONES

Ja då har man kommit hem från träning och parodontologin fortsätter tvinga mig att plugga! Ska snart ner till telenor för att ge J kvitto och lite saker till sin mobil! Efter det blir de plugg igen.. SÅ otillfredsställande! 

Annars kollade jag klart på bones imorse när de lagade ett rör i badrummet. Har tänkt på det, när man kollar på en serie man laddar ner så går det in på ett helt annat sätt. Man lever sig in i allt och hoppas på olika saker.. Jag är till exempel sjukt trött på att Booth och Dr. Brennan inte får till det, så uppenbart och ja.. IRRITERANDE! 
Det är sådant man inte ens bryr sig om när man kollar på serier på tv, ett avsnitt i veckan osv. Man (i alla fall jag) lever sig inte in lika mycket och läser inte mellan raderna! jeje.. nu plingar de i iPhonen så de e väll tanten som ska ha sina saker!

PEACE

Worki'n out Time!

Ja då var det dags att träna igen. Har varit sjuk och allt möjligt.. 
Men ja som sagt nu är det dags! Så på med de "snygga" träningsbyxorna,
t-tröjjan sen bär det av till gymmet! Första gången sen innan sommaren 
jag tränar på detta gymmet då jag bott i Åhus hela sommaren. Men men
hoppas jag fortfarande hittar dit! byebye

Sparken!

Hoppas ni kan läsa detta!  Tyckte det var riktigt sjukt, samt att jag 
själv tycker faceb. är en riktig pina. 

Tattoo-Time!

En mix av dessa två skall jag fortsätta min gadd med 
på fredag! Hoppas att det blir så bra som jag vill att
det ska bli!
PEACE

D&G spending time!

Denna skönheten inhandlade jag mig idag! Föll vid första ögonkastet om 
man säger så :) helt jävla underbar!

SiiCKoo!

Ja då har man varit sjuk i tre dagar nu! har bara legat i sängen och blivit servad av mor min, riktigt najs att bo hemma ibland. Så ja, jag har vandrat runt i boxer å chillat var dag nu.. fast hade behövt plugga :/ peace out nu e de bones som gäller!

MAGALUF

Det nyaste tillskottet till Helsingborgsgänget 042!

Ja då har man precis kommit hem från magaluf! Det var ett trevligt resmål
som jag faktiskt kan rekommendera! Om man jämför med Sunny Beach
Där jag var för 2år sedan så ägdes det upp ganska mycket! Så ja, flickan
mötte mig på stationen idag och möttes av en gråtande liten pojke med
en MEGA tung väska! PEACE 

RSS 2.0